Horeca Advies

DEMAND heeft naast het bedrijfsadvies voor het MKB ook nog een gespecialiseerde afdeling die samenkomt in de “Hospitality Advisory Services”. Deze afdeling is enkel gespecialiseerd in alles wat met de gastvrijheidsindustrie van doen heeft. Dit betekend dat wij de traditionele Horeca adviseren maar, ook aanverwante organisaties in de wellness, recreatie en organisaties die hun gastvrijheidsbeleving willen optimaliseren.

De adviseurs die werkzaam zijn voor DEMAND hebben hun sporen binnen de Horeca ruimschoots verdient. De oorsprong van DEMAND ligt in de Horeca, door onze unieke aanpak zijn wij de organisatie geworden die wij vandaag de dag zijn. Wij ademen gastvrijheid en stellen het belang van de klant en gast altijd boven die van onszelf!

DEMAND Hospitality advisory services adviseert u op de volgende gebieden:

Een essentieel onderdeel van uw product/dienst is het concept dat uw wilt exploiteren. Veel ondernemers zijn creatief en bedenken de prachtigste concepten maar, hoe zet ik deze in de markt en is er überhaupt wel een markt voor uw product/dienst. De conceptontwikkelaars van DEMAND Hospitality Advisory Services begeleiden u van de onderzoeksfase, ontwikkelingsfase tot de openingsfase. Zelfs na opening monitort de adviseur uw onderneming om de kans op succes zo groot mogelijk te maken. Een volledige begeleiding van idee naar een succesformule ligt binnen handbereik.
Voor elke organisatie van groot belang of u nu een hospitality professional bent of dat u werkzaam bent in de bancaire sector; Gastvrijheid maakt of breekt uw product/dienst. Bij DEMAND Hospitality Advisory Services begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk communicatie is met uw gasten, klanten of clientèle. Ieder contactmoment is een moment waarop u uw product/dienst een boost kan geven. De gastvrijheidsprofessional van DEMAND Hospitality Advisory Services zal een complete scan uitvoeren van uw organisatie en de bevindingen aan u terugkoppelen. Samen met deze professional stelt u een plan van aanpak op waarbij de adviseur u voorziet van gedegen advies.
Een onderdeel van iedere gastvrijheidsscan is een mystery visit. Of het nu een restaurant betreft, hotelreceptie of een outlet in de detailhandel, gastvrijheid is onmisbaar. De mystery visitor bezoekt uw onderneming en stelt een gefundeerd rapport op. Aan de hand van dit rapport kunt u zelf uw koers bepalen voor de toekomst.

Het Horeca equivalent van de algemene 360 graden analyse die geheel is toegespitst op de gastvrijheidsindustrie. De DEMAND Hospitality advisory adviseur doet een bedrijfsbreed onderzoek waarbij hij onder andere kijkt naar; Inkoop, verkoop, gastvrijheid, administratie, vergunningen, menu-engineering, waste management en personeelsmanagement. Vanuit de uitkomsten wordt een verbetertraject opgesteld met concrete doelstellingen waarbij onze adviseur u van A-Z begeleid.

Whitepapers

DEMAND Recruitment

Het volle zusje van DEMAND Advisory Services is DEMAND Recruitment. Ons zusje is net als haar grote broer gebouwd op talenten echter, gespecialiseerd in alles wat met uw personeel te maken heeft. Of het nu om het werven en selecteren van personeel of het volledig voeren van uw personeelsafdeling, u kunt het DEMAND Recruitment toevertrouwen. Bij DEMAND Recruitment werken ook mensen die van hun werk hun hobby hebben gemaakt, getalenteerd zijn en gastvrijheidsbloed hebben. We go that extra mile!